Werkplaats

 

Tijdens de 2de lockdown mogen wij open blijven voor onderhoud, herstellingen, banden vervangen en -wissels, en nazicht technische keuring. Wachten binnen kan niet.

Gedurende deze periode sluiten wij tijdens de weekdagen de deuren om 17u30 en op zaterdag blijven we gesloten.


Openingsuren:

 

 

Maandag8u30 – 12u en 13u – 18u
Dinsdag8u30 – 12u en 13u – 18u
Woensdag8u30 – 12u en 13u – 18u
Donderdag8u30 – 12u en 13u – 18u
Vrijdag8u30 – 12u en 13u – 17u
Zaterdag9u30 - 11u30 enkel op afspraak

Werkzaamheden
Onderhoud, banden, batterijen, uitlaat, remmen, herstellingen, diagnose enz…
Indien u wenst te wachten, kan u gebruik maken van onze wachtruimte met lectuur en natuurlijk…koffie of
een ander drankje. Voor een vlotte service en om een lange wachttijd te vermijden raden wij u aan om een afspraak te maken.  

Vervangwagen
U kan tegen een kleine vergoeding gebruik maken van een vervangwagen.

Diagnose toestellen, meet- en testapparatuur
Wij beschikken over de laatste nieuwe toestellen voorgeschreven door Ford om de juiste diagnose te kunnen stellen. Om niet-dagelijkse herstellingen vlot te kunnen laten verlopen staat het speciale gereedschap klaar.

Ford Assistance

Ford Assistance is een programma dat hulp biedt in geval van pech of ongeval. U wordt ter plaatse terug mobiel gemaakt of naar een Ford Erkende Hersteller gesleept indien dat niet lukt. Ford Assistance is in heel Europa, 24 uur per dag en het gehele jaar door beschikbaar.
Bij de aankoop van een nieuwe Ford is steeds 12 maanden gratis Ford Assistance inbegrepen, voor Transit Euro V en Ranger zelfs 24 maanden.

Na dit jaar en bij elke voorgeschreven onderhoudsbeurt wordt deze wegbijstand met 12 maanden verlengd of tot aan de volgende onderhoudsbeurt, zonder kilometer- of leeftijdsbeperking. Het onderhoud dient te gebeuren bij een Ford Erkend Hersteller volgens de officiële onderhoudsschema’s
en voorschriften van Ford.